Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Катя Илиева, журналист и главен редактор на медията Фрог

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Катя Илиева, журналист и главен редактор на медията Фрог
Коментари Харесай

Журналистът Катя Илиева: Никой предприемач не би дошъл да прави бизнес у нас като чете доклади на САЩ за корупцията ни

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Катя Илиева, публицист и основен редактор на медията " Фрог нюз ", приказва в предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв за американската политика по отношение на България: 

" На тях са им ясни всички проблеми у нас, сподели непрекъснатият юридически консултант към Посолството на САЩ Джесика Ким. Според нея управлаващите се вършат на ударени по отношение на корупцията. Тя сподели, че би трябвало да има смяна във фигурата на основния прокурор, Висшия правосъден съвет, и че е ниско доверието в институциите. 

Посланикът Херо Мустафа сподели, че нейната задача е да помогне в битката с корупцията. Подчертаха, че се вършат старания, само че те са за маска. Хващаме подкупен катаджия, подвигаме олелия, само че същинската корупция по високите етажи се прикрива. Представете си тези заключения, в случай че ги чете един бизнесмен, дали ще пристигна у нас да прави бизнес. 

Съединени американски щати са най-големите ни сътрудници в НАТО, не им е все едно какво става у нас. " - разяснява гостенката.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР